. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A félelmetes és az undorító között: titkos ördögűzés egy Pest megyei kisvárosban - VIDEÓ
2014-10-10 15:09:54
A félelmetes és az undorító között: titkos ördögűzés egy Pest megyei kisvárosban - VIDEÓ

A félelmetes és az undorító között: titkos ördögűzés egy Pest megyei kisvárosban - VIDEÓ

Ördögűzésről suttognak egy Pest megyei kisvárosban: az egyik házból félelmetes zajok szűrődnek ki egy héten akár többször is. A közelben lakók rettegnek, de tehetetlenek - írja a Bors, melynek a szeánszról egy titkos felvétel is a birtokába került. Helyiek a lapnak azt mondták, tavaly kezdődtek az összejövetelek. Nem tudják, mi folyik ott, de hátborzongató és ijesztő. Az egész környék visszhangzik tőlük, a gyerekeket sem merik az utcára engedni. Van, hogy csak hangosan zenélnek, máskor hörgések, kántálások hangja szűrődik ki. 
 
Gyomorforgató hörgés, üvöltözés, valaki valamilyen furcsa nyelven kántál, egy másik hang magyarul olyanokat mond, hogy „Jézus nevében… elszakadnak a láncok", „Halleluja Szent Szellem… ahogy megnövekszik a bűn, megnövekszik a kegyelem", „Elhagy téged most minden gonosz démoni erő!” Többek között ezeket lehet a zárt ablakon keresztül hallani. Az biztos, hogy a felvételen nem szabályos, a katolikus egyház által jóváhagyott exorcizmus (ördögűzés) folyik, hiszen azt egyházi személy végezheti, a szertartás pedig latinul zajlik.
 
 
Mindez az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanban folyik. A telken álló épület több helyi szervezetnek is otthont ad, a hátsó kertben lévő kis házban zajlanak a félelmetes összejövetelek. A környékbeliek jelezték a problémát tavaly az önkormányzatnak, egy időre abbamaradtak a démoni zajok, egy hónapja kezdődtek újra. A csendháborítás ügyében az illetékes önkormányzattól a Bors nem kapott választ. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság annyit közölt: valóban történt rendőri intézkedés azután a szeánsz után, amelyről a felvétel készült - a rendőrök megjelentek a helyszínen, a zenét lehalkíttatták, további rendőri intézkedés nem vált szükségessé.
 
Forrás: bors.hu
További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>