. Ma Auguszta napja van.
A fagyállós bortól meghalt férfi apjának furcsa bosszúja
2015-06-18 13:28:17
A fagyállós bortól meghalt férfi apjának furcsa bosszúja

A fagyállós bortól meghalt férfi apjának furcsa bosszúja

 
Mint korábban megírtuk, V. Pál Gyula portájára Sz. Sándor rendszeresen betört, és dézsmálta a borát. A gazda ezt megunta, és fagyállót öntött a hordóba. Mint mondta, csak móresre akarta tanítani a tolvajt, azt hitte, ha rosszul lesz a vegyszertől, orvoshoz fordul. Azonban mire rájöttek, mi baja lehet, a harminc éves férfi belehalt a mérgezésbe.
 
A V. Pál ellen indult büntetőper folyamatban van. A Blikk a legutóbbi tárgyaláson a gyászoló apától szerette volna megtudni, mi a célja a siratózenékkel, de nem akart válaszolni a kérdésekre.
 
V. Pál azt mondta, az eljárás alatt is folyamatosan dolgozik, „munkaterápián" van. A kertépítéssel foglalkozó vállalkozót időnként felismerik ügyfelei, és igazat adnak neki, amiért meg akarta védeni a birtokát. 
 
Forrás, fotó: Blikk
További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
Bővebben >>