. Ma Márk napja van.
A dzsungel könyve a Gödöllői arborétum színpadán
2016-07-27 21:53:57
A dzsungel könyve a Gödöllői arborétum színpadán

A dzsungel könyve a Gödöllői arborétum színpadán

Dés László, Geszti Péter és Békés Pál darabja július 30-án és 31-én lesz látható az arborétum völgyszínpadán - tájékoztatta kedden az MTI-t Péterfi Csaba, a gödöllői önkormányzat kommunikációs igazgatója, aki szerint Horváth Zoltán, a darab rendezője már régóta szerette volna az arborétumban színpadra állítani a musicalt, amely szinte a környezetbe kívánkozik.
    

Szerinte már a helyszín is garancia arra, hogy a nézőknek különleges előadásban lesz részük. A színészek ugyanis nemcsak a völgyszínpadot veszik majd birtokba, hanem valamilyen formában az egész terület részévé válik a darabnak, és bizonyos mértékig a közönség is részese lesz az előadásnak.
    

A produkció sztárja Bodrogi Gyula, akit Ká, a kígyó szerepében láthat majd a közönség. A Mauglit alakító Monori Dominik többek között nagy sikerrel szerepelt az Oliver és a Valahol Európában című előadásokban.
    

Mellettük Békefi László, Bródy Nobert, Géczi András, Miklós Krisztina és Pálfalvy Attila alakítja a főbb szerepeket.
    

A GÖFME első alkalommal dolgozik öt év alatti gyerekekkel. Bár az elmúlt években több olyan előadást is bemutattak, amelyben sok gyerekszereplő volt, ilyen kicsiket most először vonnak be a színpadi munkába. 
   

 Rajtuk kívül részesei a produkciónak a Gödöllői Táncegyüttes férfi táncosai, Moussa Ahmed vezetésével - közölte Péterfi Csaba.


MTI

További híreink
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>