. Ma Miklós napja van.
A babahálózsák, azaz a hűvös esték titkos fegyvere
2021-10-13 13:54:50
A babahálózsák, azaz a hűvös esték titkos fegyvere

A babahálózsák, azaz a hűvös esték titkos fegyvere

Természetesen ezt nem szándékosan teszik, és ha fáznak, általában ezt tudatják is veletek. Nos, a babahálózsák ősztől tavasz közepéig egy igen csak hatásos kiegészítő, amely képes megvédeni a kisbabákat a kitakarózással szerzett megfázástól.

 

Miért használj babahálózsákot?

 

Nos, a babahálózsák, ahogyan azt már a bevezetőnkben is említettük, olyan eszköz, amelyet nem tud csak úgy lemozogni magáról kisbabád. Mint azt biztosan Te magad is tudod, a kicsik testhőmérséklete lecsökken, miközben alszanak, ilyenkor még fontosabb, hogy jó melegen be legyenek takarva. A babahálózsák kényelmes, a vékony kis pántok pedig véletlenül sem fogják zavarni kisbabádat. 

 

Hogyan válassz magatokhoz illő babahálózsákot?

 

A babahálózsákok különböző külsőkkel és méretekkel rendelkeznek. A legfontosabb választási szempontnak természetesen a méretezésnek kell lennie, hiszen az újszülöttekre és a totyogókra más-más kivitel kell. 

 

Ráadásul a babahálózsákoknak két típusa is létezik. Az egyik az a típus, amelynek zsák az alja, azaz a kicsi lábikói nem képesek kikandikálni belőle. Ezeket a legkisebbeknek ajánljuk. 

 

A nagyobb babáknak, azok a hálózsákok kellenek, amelyek ugyan béleltek, de ki tud kandikálni a lábacskájuk. A tipegők már nem csak izegnek-mozognak, de akár többször végiggurulnak az ágyikójukban rácstól rácsig, a legkülönfélébb pozíciókat felvéve. Ha a manőverekben gátolja őket valami, például a babahálózsák, akkor erre bizony könnyedén felébredhetnek. 

 

A Peekabooshop.hu-nál kapható hálózsákok választéka igen széles, nézz körül az oldalukon! A babahálózsákok mellett természetesen nyugodtan tehetsz a kicsire egy vékonyabb babatakarót is, ha tartasz tőle, hogy nem lesz elég a pihe-puha kuckó. 

 

Természetesen a választás közben két dolgot vegyél figyelembe. Az egyik a szín és minta, hiszen a hálózsáknak is illenie kell a kicsi szobájának stílusához. A másik pedig nem más, mint az anyag! 

 

Ne feledd, hogy a hideg időben nem csak hálózsák kell!

 

A sétákat a hidegebb időkben sem szabad hanyagolni, a babakocsiban pedig a hálózsák nagytesóját érdemes ilyenkor használni, a bundazsákot. Azért, hogy Te se fázz, a babakocsira tegyél fel egy kézmelegítőt is! 

 

A szobán belül pedig egy dolog van még, amelyről nem feledkezhetsz el! Ez nem más, mint egy szőnyeg, hiszen minden kisbaba nagyon szeret a földön ücsörögve, fekve játszani, ám ha nincs alatta semmi, könnyen felfázhat! 

 

Természetesen minden fentebb említett eszközt megtalálhatsz a Peekabooshop.hu oldalán!

Utoljára frissítve: 2021-10-15 15:40:54

További híreink
Miért van a mai fiataloknak könnyű dolga az angoltanulással?
Manapság már alig akad olyan tizen- vagy huszonéves, aki ne beszélne legalább társalgási szinten angolul. Ez örvendetes, tekintve, hogy hazánk nem épp kiemelkedő a lakoss...
2021-11-22 11:03:33, Hírek, Könnyű Bővebben
Egy játék, ami éveken át fogva tartja a gyermek figyelmét
Valószínűleg te is unod már az állandó játékhajkurászást, ami az ünnepekkel jár. Nem véletlen, hiszen bőven elegendő feladat az is, hogy megtaláljuk az éppen aktuális éle...
2021-11-12 20:44:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Egy minden vállalkozás számára hasznos szolgáltatás
Napjainkban a cégekkel kapcsolatos információnak rendkívül fontos szerepe van a vállalkozások életében. A Billingo Céginfó az információszerzést egyszerűsíti le, hiszen t...
2021-10-13 14:14:12, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Új látványossággal bővült a Börzsöny, azon belül is Királyrét. A Szokolyához tartozó kis pihenő-település fele...
Bővebben >>