. Ma Auguszta napja van.
3,3 milliárdból épül sportcsarnok Érden
2016-04-21 20:11:57
3,3 milliárdból épül sportcsarnok Érden

3,3 milliárdból épül sportcsarnok Érden

Az érdmost.hu beszámolója szerint  Az első ütemben egy 2200 négyzetméteres főépületet építenek, ahol egy 100 fő befogadására alkalmas éttermet, kávézókat, a beléptető kapukat, öt darab gyermeköltözőt építenek. A sportkomplexumon kívülre egy négysávos futópálya is épül.


A sportkomplexumban kap helyet Érd második street workout parkja (az első az ÉRD Arénánál van, a harmadik parkvárosban, az Ébenfa utcában épül). A street workout, szabad (saját) testsúlyos edzést, vagyis fizikai fitnesst jelent, s nem csak az országban, de Érden is egyre népszerűbb.


A rendezvények jobb kiszolgálása érdekében 3 buszparkolót, 271 személyautó parkolót és több mint 200 kerékpártárolót is alakítanak ki.

A második ütemben kezdik el a wellness részleg, a négy darab squash pálya, valamint a fedett és a nyitott teniszpályák építését. Mobil oldalakkal ellátott műfüves pályát is terveznek, melynek méretei 22 x 42 méter lesz, s ami télen-nyáron üzemelni fog.

 

A nagypályához egy 1339 székes fedett lelátó és versenyöltöző fog tartozni, amit csak a meccsek alkalmával fognak használni a csapatok. A lelátó mindkét oldalán lesz büfé, ami a nézők kényelmét szolgálja majd.



További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>